Frederik van Eedenstraat 67
6824 PL Arnhem
Bel voor snelle service!
06 82 12 48 19

Airconditioning particulier

Een gezond en aangenaam binnenklimaat is van essentieel belang voor uw wooncomfort. Overweegt u om een airconditioning systeem te laten plaatsen? Dan bent u bij Kalf Koeltechniek aan het juiste adres!

Airconditioning systemen

Kalf Koeltechniek levert kwalitatief hoogwaardige airconditioning systemen van het merk Mitsubishi, welke bekend staan om hun gebruiksvriendelijke en energiezuinige eigenschappen. U heeft daarbij de keuze uit eenvoudige room airconditioners, alsmede seizoensafhankelijke systemen waarmee u zowel kunt koelen als verwarmen. U kunt ook kiezen voor complete VRF-klimaatsystemen; hiermee kunt u koelen, verwarmen en ventileren, én ze leveren warm water!

Deskundig advies

Onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden van onze airconditioning systemen. Op basis van uw wensen en behoeften kunnen wij een deskundig advies op maat voor u opstellen, inclusief een bijbehorende offerte. Zo weet u niet alleen welke systemen het beste bij uw woonsituatie passen, maar ook waar u aan toe bent wat betreft de kosten.

Ja, ik wil meer weten over airco voor particulieren!

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden op het gebied van airconditioning systemen voor particulieren, neemt u dan contact op met Kalf Koeltechniek in Arnhem. Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Meteen een vrijblijvende offerte aanvragen kan uiteraard ook.

Is het tijd voor
een nieuw systeem?

Lees meer