Frederik van Eedenstraat 67
6824 PL Arnhem
Bel voor snelle service!
06 82 12 48 19

Airconditioning zakelijk

Een gezond en aangenaam binnenklimaat is niet alleen belangrijk voor de gezondheid van uw werknemers, maar ook voor de productiviteit binnen het bedrijf. Kalf Koeltechniek is gespecialiseerd in het leveren, installeren en onderhouden van zakelijke airconditioning systemen en kan u van een gedegen advies voorzien.

Airconditioning systemen

Of u nu op zoek bent naar eenvoudige airconditioners, complete VRF systemen, luchtgordijnen of computerkoelsystemen, het is allemaal mogelijk bij Kalf Koeltechniek. We komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Op basis daarvan kunnen we u een passend advies verstrekken, indien gewenst in combinatie met een vrijblijvende offerte. Om ervoor te zorgen dat u altijd verzekerd bent van optimale prestaties, leveren wij uitsluitend de beste kwaliteit. Wij zijn officieel dealer van Mitsubishi airconditioning systemen. Als dé installateur voor zakelijke airco systemen bieden wij u ook de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten voor uw installaties. Voor meer informatie met betrekking tot service en onderhoud kunt u hier terecht.

Ja, ik wil meer weten over airco voor ondernemers en bedrijven!

Kalf Koeltechniek in Arnhem vertelt u graag wat de mogelijkheden zijn op het gebied van airco systemen voor uw bedrijf. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een vrijblijvende offerte!

Is het tijd voor
een nieuw systeem?

Lees meer