Frederik van Eedenstraat 67
6824 PL Arnhem
Bel voor snelle service!
06 82 12 48 19

Service & onderhoud

Met alleen de aanschaf van een airconditioning systeem bent u er nog niet; dergelijke systemen hebben zo nu en dan ook behoefte aan onderhoud. Kalf Koeltechniek legt uit wat u hierover moet weten.

Het belang van onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw airconditioning systeem optimaal blijft functioneren, is het van belang dat er regelmatig onderhoud wordt gepleegd. Helaas is dit lang niet overal vanzelfsprekend. Er zijn nog altijd veel particulieren en bedrijven die gebruik maken van een airconditioning systeem, maar het onderhoud van hun installaties verwaarlozen. Zij zijn zich echter vaak niet bewust van de risico’s die dit met zich meebrengt. Als de filters van een systeem niet tijdig gereinigd of vervangen worden, gaat er vervuilde lucht circuleren. Uiteindelijk kan dit ertoe leiden dat de kwaliteit van de lucht dusdanig slecht wordt dat men last krijgt van uiteenlopende gezondheidsklachten, zoals bijvoorbeeld problemen met de luchtwegen, keelklachten, hoofdpijn, droge ogen en verkoudheid. En dat terwijl dit helemaal niet nodig is. Kwestie van periodiek onderhoud laten uitvoeren! U blijft dan niet alleen verzekerd van een aangenaam klimaat en een goede luchtkwaliteit, maar ook van een veilig en maximaal presterend airconditioning systeem met een lange levensduur.

 

Frequentie onderhoud

Hoe vaak uw airconditioning systeem een onderhoudsbeurt nodig heeft, is afhankelijk van het type systeem dat u heeft en de intensiteit waarmee het gebruikt wordt. Bij alle airconditioning systemen die wij leveren, informeren wij de klant over de onderhoudsfrequentie die door de fabrikant wordt aanbevolen. Wilt u zich over onderhoud geen zorgen hoeven maken, informeer dan bij ons naar de mogelijkheden tot het afsluiten van een service- en onderhoudsabonnement.

Ja, ik wil meer weten over service & onderhoud airconditioning!

Wilt u graag meer informatie over onze diensten op het gebied van service en onderhoud voor airconditioning systemen, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. De medewerkers van Kalf Koeltechniek staan u graag te woord!

 

 

Is het tijd voor
een nieuw systeem?

Lees meer