Frederik van Eedenstraat 67
6824 PL Arnhem
Bel voor snelle service!
06 82 12 48 19

Waterkoelmachines

Als vooruitstrevend installatiebedrijf zijn we bij Kalf Koeltechniek constant op zoek naar innovatieve oplossingen waarmee in zowel grote als kleine panden een aangenaam binnenklimaat gerealiseerd kan worden. Zo leveren wij bijvoorbeeld ook waterkoelmachines.

Wat zijn waterkoelmachines?

Waterkoelmachines zijn compacte, luchtgekoelde installaties die zeer geschikt zijn om te worden aangesloten op bijvoorbeeld luchtbehandelingskasten en ventilator convectoren. Er zitten veel verschillen tussen de modellen die wij leveren, maar het komt erop neer dat elke koelmachine een koudemiddel bevat dat de aangevoerde lucht afkoelt alvorens deze door het pand wordt verspreid. Zo kan een aangename binnentemperatuur gerealiseerd worden.

Waterkoelmachines voor vele toepassingen

Kalf Koeltechniek is gespecialiseerd in efficiënte, duurzame oplossingen op het gebied van koelen en verwarmen. Wij kunnen kwalitatief hoogwaardige waterkoelmachines leveren, voor een breed scala aan binnen- en buitentoepassingen. Heeft u bijvoorbeeld een bedrijfspand waar geen basisverwarming aanwezig is, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een waterkoelmachine in warmtepompuitvoering; deze biedt u de mogelijkheid om met één systeem te koelen en te verwarmen.

Ja, ik wil meer weten over waterkoelmachines!

Wilt u graag meer informatie over waterkoelmachines, neemt u dan contact op met Kalf Koeltechniek. Onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen kan uiteraard ook!

Is het tijd voor
een nieuw systeem?

Lees meer