Frederik van Eedenstraat 67
6824 PL Arnhem
Bel voor snelle service!
06 82 12 48 19

Storing airconditioning

Zelfs met de beste airconditioning systemen kunt u met een storing geconfronteerd worden. Gelukkig staan de vakmensen van Kalf Koeltechniek in Arnhem altijd voor u klaar!

Storing airconditioning verhelpen

Een storing aan uw airconditioning systeem kan erg vervelend zijn, zeker wanneer uw systeem niet alleen wordt gebruikt om te koelen maar ook om te verwarmen en/of ventileren. Indien u het vermoeden heeft dat u met een storing aan uw airconditioning systeem te maken heeft, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen dan zo snel mogelijk een monteur naar u toesturen om het probleem te verhelpen.

Storingen voorkomen

De meeste storingen worden veroorzaakt door achterstallig onderhoud. We raden u dan ook aan om altijd de aanbevolen onderhoudsfrequentie van de fabrikant in acht te nemen, en tijdig een afspraak met ons te maken als het weer tijd is voor een onderhoudsbeurt. Op die manier kunt u niet alleen een heleboel frustraties en problemen voorkomen, maar ook een hoop onnodige uitgaven.

Ja, ik wil meer weten over storingen!

Heeft u een storing aan uw airconditioning systeem? Dan kunt u ons het beste even bellen op telefoonnummer 06 82124819. Op die manier kunnen wij u sneller van dienst zijn.

 

 

 

Is het tijd voor
een nieuw systeem?

Lees meer