Frederik van Eedenstraat 67
6824 PL Arnhem
Bel voor snelle service!
06 82 12 48 19

Warmtepompen/Hybride

Wanneer u op zoek bent naar een duurzame manier om uw woning te verwarmen en van warm water te voorzien, dan is een hybride warmtepomp zeker het overwegen waard. Kalf Koeltechniek in Arnhem is gespecialiseerd in duurzame oplossingen en vertelt u graag meer over de mogelijkheden. 

Wat zijn hybride warmtepompen?

Een warmtepomp is een systeem dat warmte onttrekt uit de buitenlucht, het grondwater of de bodem, en die warmte gebruikt om water te verwarmen. Dat warme water kan niet alleen gebruikt worden voor de badkamer of keuken, maar ook om uw woning te verwarmen. Een hybride warmtepomp werkt samen met een HR-ketel, welke kan bijspringen wanneer er bijvoorbeeld behoefte is aan extra warm water of extra verwarming op koude dagen.

De voordelen van hybride warmtepompen

Het mooie van een hybride warmtepomp is dat u deze doorgaans met uw huidige HR-ketel en radiatoren kunt combineren. De installatiekosten zijn dus minimaal. Ook de aanschafkosten van een hybride warmtepomp liggen een stuk lager. Daar komt bij dat u aanzienlijk minder gas verbruikt, en een grote besparing op uw energiekosten kunt realiseren. En dan is er natuurlijk nog de milieufactor: uw CO2-uitstoot daalt. Daarom kunt u ook subsidie krijgen voor de aanschaf van een hybride warmtepomp.

Onze installaties

Als vooruitstrevend installatiebedrijf biedt Kalf Koeltechniek u een ruim assortiment met hybride warmtepompen van de merken Daikin en Nefit. Daarmee bent u altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit en optimale prestaties. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Ja, ik wil meer weten over hybride warmtepompen!

Wilt u weten hoeveel u op uw energiekosten kunt besparen met een hybride warmtepomp? Maak dan vandaag nog een afspraak bij Kalf Koeltechniek! Wij maken graag de besparingsmogelijkheden voor u inzichtelijk en kunnen u een deskundig advies op maat geven. Uiteraard kunnen wij ook de installatie en het onderhoud van uw hybride warmtepomp uitvoeren.

Is het tijd voor
een nieuw systeem?

Lees meer